Issakykit savo nuomone ivairiomis temomis!
Sukurti temą | Į sąrašą
kokios ka?
Vyriskumas,saugumo jausmas,drasa, but savo vietoj(nevaidint,nesimaivyt), jumoro jausmas,pasitikejimas...
alaus bambaliukas cigareciu pakelis "parlament' kisenei treningiuykai isskalbti i tu panikiu magnets
i nereik perdauk suda malt nes bus blagai panikem nepatinka kaip ilgai suda mali
pinigai ir kokybiskas seksas
Pize... blet panom reik svelniam but ir demesio skirt nx o ne draugam blet. Ir lopai forsai nx su alaus bambalias nx ir su cigaretem perlament blet... tokius pas mus rajone vos saudo blet... ir uzpisa jie mane psu panom kaip su kokiu augintiniu...
to slax ryskiai panos normaliai neturejes:DDDgal bucki i zanduka ir esi gaves,nesakau..reikia but svelniam,nu kad nychuja,mergom reikia grieztos rankos,parodyt,kas cia yra padeties seiminikas;PPo tu su savo svelnumu,ne baxuras panai,o draugas:DDzinai"just frend"kaip sakoma,as ir tave myliu drauge,tokia jau relybe,apsiks tau sirdi nepatyres berniuk,tai zinosi ir neskiesi paistalu,nes dabar tai kaip gejus parasei.
sto kaimieti savas bachuras maladec parasiai o tu nx bl slax ka tu pries alu turi blogo a????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nx ir faikes tai per brangios uztektu ir elemo. o tu bl gote lamery nx bangle (nieko pries) kad ir kas be butum atvaryk i mano kaima nx tai gausi i galva uz visus forsus kurios pagavai nors man atrodo kad jie tave musa del to ir piktas
Teisiamasis, ar prisipažįstate vogęs? - Neprisipažįstu. - Ar jūs turite alibi? - Ką tas reiškia? - Na, ar kas nors jus matė, kai vogėte? - Ne, ačiū Dievui, niekas!
Sako Petriukas mamai: - Mama, nenoriu ruošti pamokų! Būk gera, paruošk už mane. O mama: - Dar nieks nuo pamokų ruošimo nenumirė. Pagaliau Petriukas: - Bet ar būtina taip rizikuoti?
Susitinka trys ūkininkai: - Mano sode toks didelis obuolys užaugo... Padejau ant kėdės, kėdė ir sulūžo! - Ne, pas mane didesnis, - sako antras. - Padėjau ant stalo - stalas sulūžo. - As savo obuolį įdėjau į vežimą, - sako trečiasis. - Tai ką - vežimas sulūžo? - klausia pirmieji du ūkininkai. - Ne, išlindo kirminas ir arklį prarijo
mogu ja bit kapriznoj, obidetsa mogu, bivaet 4to uprokami suma tebja svozu..., no 4estno ja priznajus, vse eto erunda..., ved 4tobi ja ne sdelala, lublu tebja vsegda!
DAj mne lubit tebja tak krepko Daj mne stoboju radom bit, Daj mne skazat tebe tak nezno, Kak ja xo4u lubimoj bit!!!!!!!:)
ti u menja odna, slovno v tisi luna, slovno v stepi sosna, slovno v godu vesna.... netu drugoj takoj..ne zakakoj rekoj, ne za tumanami, dolgimi stranami....
Vstretilas kak to liubov i druzba, liubov sprosila - zachem na svete nuzna ty, esli est ja? Druzba ovetila ej- ctoby ostavit ulybku tam gde ty ostavliaeh slezy. Ja rada cto ty u menia jest!!! Segondnia Den druzej. Pereshli eto vsem dryzjam i mne toze ne zabud. ty horoshij drug. esli 8, ty super mega celovek, kotorogo vse liubiat,pozdravliaju!
Ljubitj tebja nekto nebudet Tak, kak ja ljubil tebja. Laskatj tebja nekto nebudet Tak, kak ja laskal tebja
Za cto ljublju tebja neznaju Naverno prosto tak ljublju Ljubitj tebja ne perestanu Poka ne zdohnu i umru No eto sljuccitsja essjo ne skoro Essjo mne muccatsja let sorok Bred pissu sejccas ja znaju no stopadelajes-Ljublju...
na kodel nieko niekas ne raso :(
Į tekstą galima naudoti Wiki arba HTML žymes.